Vanlige spørsmål

Q.

Hvorfor skal jeg velge dere foran andre reparatører i området som kanskje er billigere?

Vi leverer en stabil og profesjonell tjeneste med service, kunden, og kvalitet i fokus. Du kan stole å at vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd med jobben vi har utført, og vi strekker oss langt for å nå det målet. Bytteskjerm.no ble startet i 2009, og har holdt lokaler på samme sted siden da. I mars 2015 satset vi ytterligere på butikken åpnet butikk på Farmandstredet i Tønsberg og November 2015 åpnet vi ny butikk på Liertoppen. Vi er kommet for å bli, og jobber stadig for å bli bedre. Vi bruker de beste kvalitetsdeler til våre reparasjoner, og firer aldri på kvalitet for å spare penger. Derfor koster vi kansje mer enn andre, men du får igjen det du betaler for i form av service, kvalitet, og pålitelighet.

Q.

Hvor lang tid tar reparasjonen?

Reparasjon av telefoner med kjente feil som knust skjerm blir reparert iløpet av timen. For diagnosering og ved ukjente feil eller vannskader må det beregnes opptil tre dagers reparasjonstid. Har vi ikke delen på lager vil det ta rundt en ukes tid å få deler tilsendt.

Q.

Er dere et autorisert verksted for Apple/Samsung?

Nei. Det er kun enkelte større verkstedskjeder som er autoriserte, og disse nås gjennom forhandler der enheten ble kjøpt. Disse har ofte en betraktelig høyere pris og behandlingstid på reparasjonene sine, og enhetene må sendes i posten.

Q.

Brytes garantien når dere reparerer enheten min?

Kort sagt, ja. Garantien brytes så snart en telefon åpnes av andre enn autoriserte verksteder. I mange tilfeller vil ikke garantien hjelpe deg uansett overfor produsent/leverandør, da de vanligste skadene innebærer knust skjerm eller vannskader, og disse dekkes ikke av produsentgarantien. Skulle det være et annet problem med en enhet som ville falt under garantien, men som også har tegn på fysiske skader eller utslag for fuktskade, vil du som oftest ikke få dekket reparasjon under garanti allikevel da feilen kan skyldes på det.

Q.

Har jeg noen garanti for at reparasjonen dere gjør holder over tid, eller at dere ikke skader enheten min ytterligere?

Vi gjør alltid vårt ytterligste for at alle kunder skal være fornøyd med jobben vi gjør, og vi leverer alltid så høy kvalitet på reparasjoner som vi kan. I tillegg stiller vi med 12 måneders garanti på alle reparasjoner vi gjør. Hvis du opplever samme feil igjen, så retter vi det selfølgelig opp igjen uten ekstra kostnad for deg.

Vi tilbyr 12 måneders garanti på alle våre reparasjoner. Som tjenesteleverandør er vi svært opptatt av kun å benytte oss av deler med høy kvalitet og lang levetid, så du som kunde kan være trygg på at våre reparasjoner holder høyest mulig standard.

Vi er opptatt av å yte god service. Alle våre ansatte har stor interesse for faget og gjør alltid vårt ytterste for at kundene skal være fornøyde

Våre verksteder

Farmandstredet

Hvaltorvet

Copyright © 2018 - Bytteskjerm AS - Org.nummer: 915 224 830

Support