Må jeg bestille time?

Vi utfører reparasjon av mobiltelefoner og nettbrett på dagen. Enheten din er ferdig i løpet av 1 til 3 timer, avhengig av modell.

Det kan lønne seg å bestille time, slik at vi kan holde av varen.Over disk gjelder prinsippet i løpet av 2-3 time og nettbrett fra 1 til 3 dager.

Vi har deler til de mest brukte merkene. Det gjør at vi stabilt og pålitelig utfører reparasjoner på kort varsel. Vi kan også bestille inn til de fleste merker om nødvendig.

Hvor mye koster det å reparere?

Mange tror det er dyrt å reparere smarttelefoner, nettbrett eller pc, men oftest er det en overkommelig pris på de fleste reparasjoner vi tilbyr.

Se om du finner det du leter etter, på siden vår. Finner du det ikke, kontakt oss, så kan vi hjelpe deg.

Hvor mye koster det å sjekke telefonen?

Har du problemer med telefonen og vurderer en reparasjon, får du gratis prisvurdering hos oss.

Dersom vi etter avtale må demontere telefonen for å teste nye deler, og du deretter ikke ønsker å reparere den, betaler du for 30 minutters arbeid, eller vi beholder den ødelagte telefonen.

Har dere garanti på reparasjoner?

12 måneders garanti på OEM(refurbished) skjermer/ 100 % fornøyd. (3 måneder på batteri og kopi skjermer)

Hovedfokuset vårt er fornøyde kunder! Er du ikke fornøyd, ønsker vi å ordne opp så raskt som mulig.

Vi gir 12 måneders garanti på OEM(refurbished) skjermer mot produksjonsfeil på deler og dårlig arbeid! (3 måneder på batteri og kopi skjermer)

Vi kan ikke garantere at enheten forblir vanntett etter reparasjonen.

Hvordan er kvaliteten?

Alle våre skjermer testes før de sendes fra fabrikk. De garanteres 100 % for ingen døde piksler, korrekt passform, riktig plassering av komponenter og ingen støperester.

Avhengig av produsent er våre deler enten OEM(refurbished) eller originale. OEM(refurbished) er tilsvarende skjermer som er produsert etter samme spesifikasjoner, men ikke merkes som originalt.

Det gjør at monteringen går raskere, og resultatet blir penere.

Vi har også en alternativ skjerm til OEM(refurbished) som vi kaller kopi som er av god kvalitet ,med denne får du 3 måneder garanti.

Hvor lang tid bruker dere?

Mobiltelefoner reparerer vi stort sett i løpet av 1 til 2 timer. Noen mobiltelefoner er limt, og vi ønsker at de står i press en stund etter montering.

Nettbrett leveres den ene dagen og kan hentes neste dag. Man kan bli ferdig samme dag, men da anbefales det å levere den inn ved åpningstid.

Reparasjoner som ikke er avhentet innen 1 uke vil påløpe ekstra lager kostnad på kr.10,- pr dag og enheter som ikke er avhentet innen 3 måneder, vil med visse forbehold bli solgt eller skrotet.

Min telefon har vannskade?

Kom innom med telefonen, så tar vi en titt!
Visste du at vi har 90 % suksessrate på vannskadeoppdrag? Ingen grunn til å vente.